if(navigator.userAgent.match(/MSIE|Internet Explorer/i)||navigator.userAgent.match(/Trident\/7\..*?rv:11/i)){ } Tourdagbog: Følg Heimatt Danmark rundt

Nyhed

Tourdagbog: Følg Heimatt Danmark rundt

Tuborg Musikhjælp har sendt Heimatt med Rasmus Walter landet rundt. Se første afsnit af deres tourdagbog her.

Tuborg sætter atter fokus på vækstlaget i dansk musik med Tuborg Musikhjælp. Den overordnede målsætning med Tuborg Musikhjælp er at understøtte koncertlivet ved at gøre det lettere for danske bands at komme ud at spille og møde et bredere og nyt publikum. Udvalgte bands får betalt tourbus, lydmand, overnatning og mad.

Heimatt har fået æren af at følge Rasmus Walter Danmark rundt, og det får du muligheden for at følge med i her. I deres første tourdagbog følger vi dem fra deres første weekend på touren hvor de besøger Kolding, Vejle og Aarhus.

Heimatts upbeat folk-lyd har allerede givet genlyd i det danske land, efter bandet udsendte deres debut-ep "To The Mountain" i februar måned. Ep'en gik direkte ind som nr. 1 på world/folk-listen på iTunes. GAFFAs Espen Strunk kvitterede med tre stjerner under overskriften: "Moderigtig indie-folk uden påtrængende nødvendighed."

Kom med Heimatt på vejen her:

ANNONCE