x

Ny video: Fredag den 13. endte ikke i katastrofe, men Enden Er Nær

Ny video: Fredag den 13. endte ikke i katastrofe, men Enden Er Nær

I går var det fredag den 13., og eftersom vi stadig er her, må vi konkludere, at den nye single fra Maskinvåd ikke viste sig at være en profeti. Til gengæld kan du se musikvideoen til "Enden Er Nær" her forneden.

Inspirationen fra TV-2 fornægter sig ikke på det ganske uptempo og dansable nummer. I videoen følger vi en flink - dog ikke bestøvlet! - kat, og man kan grunde over, hvorvidt kattens modspil, det gamle maskineri i laden, er en slags sondring mellem natur og teknologi, der forvandles til en kritisk kommentar. Er enden mon nær? 

Maskinvåd er efter to år klar med efterfølgeren til deres debutalbum. "SOS" er navnet på det nye udspil, som udkommer den 2. marts. Bandet holder releaseparty lørdag den 28. februar på Musiksmag i København. Indtil videre har vi fået singlerne "Sulten Og Syg" og "Det Synger", hvorpå TV-2's Steffen Brandt bidrog med sin karakteristiske vokal.

Maskinvåd spillede i januar til Musik Aarhus Festival, hvor de var at finde på VoxHall. Her stod GAFFAs Espen Strunk på pletten, og han kvitterede med fire stjerner og ordene: " Hilsenerne tilbage til firserne og dansksprogede forgængere som Steffen Brandt, Lars H.U.G og for dens sags skyld Michael Falch er evidente, men grebene virker overbevisende takket være den umiskendeligt veloplagte, skarpe levering - ikke mindst fra den uforskammet funky frontfigur Mathias Kjeldsen."

Se "Enden Er Nær" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA