x

Støt et godt formål med Imagine Dragons

Støt et godt formål med Imagine Dragons

Hard Rock Café og Imagine Dragons har indgået et samarbejde i kampen mod cancer. I morgen tirsdag den 17. februar vil Hard Rock Café i København således været præget af tonerne fra Imagine Dragons, når Hard Rock Café afspiller bandets netop udgivne album "Smoke + Mirrors" (som udkommer i dag), fremviser deres nyeste musikvideo, viser videoer med Imagine Dragons' yndlingskunstnere, udlodder cd'er med Imagine Dragon, billetter til deres koncert i Forum i oktober samt eksklusive T-shirts og pins.

Overskuddet fra salget af Imagine Dragons signaturserie: Edition 33 merchandise kollektion går til gruppens velgørenhedsfond Tyler Robinson Foundation. Arrangementet foregår på Hard Rock Caféer verden over. Konkurrencen udspiller sig mellem kl. 20-21, hvor vinderne vil blive fundet igennem lodtrækning. Alle, som dukker op i dette tidsrum kan således deltage i konkurrencen. 

Organisationen Tyler Robinson Foundation blev grundlagt i 2013 for at hjælpe familier med at håndtere uforudsete økonomiske omkomstninger i forbindelse med pædiatrisk cancer. Ved at tilbyde finansielle rådgivere og dække udgifter såsom husleje og rejseomkostninger kan familier således fokusere på behandlingen og helingsprocessen. Fonden er opkaldt efter den 16-årige Tyler Robinson, der blev ramt af uhelbredelig cancer. Du kan læse mere om organisationen her.

"Vi er meget passionerede omkring Tyler Robinson Foundation og er begejstrede for at arbejde med Hard Rock for at være en del af deres globale rækkevidde og velgørende rødder i forsøget på at sprede budskabet om Tyler og denne sag," udtaler Imagine Dragons-frontmand og medstifter af Tyler Robinson, Dan Reynolds. 

Du kan erhverve dig en T-shirt for 230 kroner – et begrænset oplag af T-shirtene er i øvrigt signeret af alle bandmedlemmer. Den er designet af gruppen og viser en fugl og en guitar, der forputter sig i en fuglerede for at symbolisere nogle af de ting, som fonden gør for at skabe tryghed og glæde hos støttemodtagerne. Du kan derudover købe en plekterformet pin for 95 kroner. 

Arrangementet foregår på Hard Rock Café i morgen den 17. februar fra kl 20, og du kan læse mere her. Du kan lytte til nummeret "It's Time", som hjalp Tyler Robinson igennem sit sygdomsforløb og blev katalysator for et tæt venskab med orkestret, her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA