x

Jack White raser over lækkede backstage-krav

Jack White raser over lækkede backstage-krav

Jack White kommenterer nu offentliggørelsen af stjernens såkaldte rider, altså hans og hans crews krav til forplejning backstage, som blev afsløret i Oklahoma Universitets studenterblad forud for en nylig afholdt koncert på universitetet. Jack White har offentliggjort et åbent brev, hvor han er godt gammeldags sur over, at kravene er blevet lækket og gjort til en mediehistorie.

Studenterbladet gjorde blandt andet et stort nummer ud af at beskrive, hvordan White måtte være guacamole-fanatiker, da en meget specifik opskrift herpå var en fast del af rideren. Jack White forklarer dog i et åbent brev på sit pladeselskab Third Man Records' hjemmeside, at "denne guacamole-opskrift er min morsomme tour managers interne joke med de lokale promotere, og det er hans opskrift, ikke min. Det er bare for at lave noget sjovt og se hvem, der kan lave den bedst. Selvom jeg ikke ville kunne afgøre det, da jeg aldrig har smagt den".

De meget specifikke ønsker i Jack Whites rider blev fremhævet i studenterbladet, og især et ønske som: "Dette er en TOUR UDEN BANANER. (seriøst.) Vi vil ikke se en eneste banan i hele bygningen". Hovedpersonen kommenterer også dette i sit åbne brev, og fortæller, at det jo var en mulighed, at en fra liveholdet kunne være allergisk over for bananer.

Derudover forklarer han, at han faktisk ikke beder om noget overhovedet. "Jeg tager selv det med, som jeg har brug for, og det er ikke meget. Alt det, som står på min rider er til bandet og crewet". Jack White tilføjer desuden i det åbne brev, at han ved, at det sikkert er sjovt for folk at få ham til at fremstå som en idiot og en diva, men i dette tilfælde har det faktisk intet at gøre med ham.

Læs hele det åbne brev her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA