x

Wimp lancerer hi-fi-musiktjenesten Tidal i dag

Wimp lancerer hi-fi-musiktjenesten Tidal i dag

Danmark har fået en ny konkurrent på det voksende marked for musikstreaming. I dag lancerer WiMP nemlig sin internationale version af hi-fi-tjenesten Tidal i Danmark, som ifølge en pressemeddelelse streamer musik i fire gange så høj bitrate som konkurrerende tjenester.

Tidal koster et par hundrede kroner om måneden til gengæld for adgang til et katalog på over 25 millioner sange i hi-fi-kvalitet og 75.000 musikvideoer i hd-kvalitet Der vil desuden være artikler og interviews omhandlende musik. 

Som en ekstra bonus får man som betalende bruger mulighed for at tage en ven med til udvalgte koncerter anbefalet af den danske Tidal-redaktion. Dette gælder på spillesteder som Vega, The Standard, Copenhagen Phil, VoxHall og Atlas samt diverse festivaler.

"Dette er et tilbud til musikelskere, og fordi koncertoplevelser er bedst, når de deles, kan man som Tidal-bruger tage en ven med gratis," siger Managing Director for Tidal og WiMP i Danmark, Morten Remmer.

Umiddelbart minder Tidal meget om WiMP Hi-Fi, der koster det samme i abonnement som Tidal, med den forskel, at der hos Tidal også er videoer og tilbud om at tage en ven gratis med til koncerter. Umiddelbart har WiMP dog ikke planer om at udfase WiMP Hi-Fi, fortæller informationschef Kristin Eldnes til GAFFA. WiMP har nemlig et mere skandinavisk fokus, hvor Tidal er et internationalt brand med mange internationale samarbejdspartnere.

Tidal er tilgængelig i USA, Canada, Storbritannien, Irland, Holland, Belgien, Luxembourg, Finland og nu også Danmark – og lanceres i løbet af første kvartal også i Estland, Frankrig, Grækenland, Italien, Cypern, Letland, Litauen, Malta, Norge, Portugal, Rumænien, Schweiz, Singapore, Slovakiet, Slovenien, Sverige, Sydafrika, Tjekkiet, Tyrkiet, Ungarn og Østrig. 

Læs mere om Tidal her. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA