x

Vandt du Caufield?

Vandt du Caufield?

Den 5. marts udgav indierock-bandet Caufield deres debutplade "I Love The Future". En moderne indierock-plade anno 2007.

Sekstetten Caufield er tidligere blevet kåret som ”Månedens Demo” i GAFFA og har igennem flere år rumsteret i den danske rockundergrund med deres catchy, dansable rockmusik. Den optimistiske titel er ifølge bandet et udtryk for, at de er et band, der har nægtet at give op eller dø.

”I Love the Future!” rummer både dansable up-tempo-rocknumre med smittende energi samt mere afdæmpede, personlige sange om smerte og savn.

Bandet rumsterer for tiden på P3 med deres første single og på DR1's Liga med den flotte animationsvideo til selv samme nummer.

For at fejre den kommende udgivelse udloddede Caufields pladeselskab Cph-Sound og GAFFA.dk nogle eksemplarer af de eksklusive, skrigende røde "I Love The Future"-T-shirts (se den ved at klikke på "galleri" ovenfor) sammen med bandets debutalbum.

Det eneste, du skulle gøre for at deltage i konkurrencen, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Shame.

De heldige vindere, der modtager præmierne i nærmeste fremtid, er som følger. Tillykke!

Marie Hoffmann
4060 Kirke Såby

Lasse Tronhjem
7400 Herning

Bo Nørgaard Jensen
7620 Lemvig

Jeppe Knudsen
2200 København N.

Marie Helmstedt
2500 Valby

Se den animerede musikvideo til Caufields debutsingle

Caufields hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA