x

Doky Brothers gendannet til eksklusiv koncertrække

Doky Brothers gendannet til eksklusiv koncertrække

Den legendariske jazzduo Doky Brothers, bestående af brødrene bassist Chris Minh Doky og pianist Niels Lan Doky, er gendannet efter mere end 15 års pause og spiller i den forbindelse en række eksklusive koncerter fra i dag den 17. til den 22. februar på The Standard Jazz Club i København. Sidste gang de to brødre spillede sammen under navnet Doky Brothers var ved Danish Music Awards i Valby Hallen i februar i 1998.

De to musikalske brødre har dog ikke hvilet på laurbærrene i de mange år siden sidst. Chris Minh Doky blev sågar udnævnt til Ridder af Dannebrog af Hendes Majestæt Dronning Magrethe II i 2010 for sit virke i og for dansk musik.

Broren Niels Lan Doky kan i dag bryste sig af at have intet mindre end 38 pladeudgivelser bag sig, have vundet utallige priser rundt om i verden og ud over sin musikalske karriere også at have arbejdet som filminstruktør, producer, forfatter og foredragsholder.

Du kan opleve den talentfulde jazzduo Doky Brothers på The Standard Jazz Club i København fra i dag tirsdag den 17. februar til og med søndag den 22. Februar. Køb billetter via GAFFA Live.

Varm op til koncerterne med Doky Brothers-klassikeren "Hope" herunder: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA