x

Se Justin Bieber blive ramt af æg

Se Justin Bieber blive ramt af æg

Justin Bieber er det næste offer i satireprogrammet "Comedy Central Roast", der bliver vist på Comedy Central den 30. marts. Det skriver Rolling Stone. Men allerede nu bliver programmet promoveret i en kort 30 sekunders-video, der viser den unge popstjerne flekse sin olierede overkrop, sekunder før han bliver ramt af rå æg. Til tonerne af den dramatiske Carl Orff-komposition "O Fortuna" tager Bieber imod en lind strøm af æg og får kun indført et skud tilbage mod kameraet i sidste øjeblik med teksten "Kom og tag det".

Rolling Stone rapporterer, at videoen er en reference til Biebers håndtering af en nabostrid. I 2014 klager hans nabo over den 19-årige sangers højlydte fester og hensynsløse kørsel, hvilket bliver besvaret igennem en drivende strøm af æg mod naboens hus. Bieber bliver senere kendt skyldig i vandalisme og modtager derfor fem dages samfundstjeneste, en bøde på 80.900 dollars - et beløb, der svarer til over 500.000 kroner – og bliver derudover pålagt at deltage i et program for vredeshåndtering. 

Bieber, der har fået et lettere blakket ry efter sin løsslupne adfærd, fortæller til Ellen DeGeneres i hendes talkshow: "Jeg har ikke lyst til at fremstå hverken arrogant eller indbildsk, eller basalt set, som jeg har opført mig det sidste halvandet år. Jeg er ikke den, jeg har foregivet at være". 

Den angrende popstjerne udtaler samtidig omkring Comedy Central Roast: "Jeg synes, det er fedt at kunne grine af sig selv – jeg har gjort nogle ting, som muligvis ikke har været de bedste. Jeg har bare lyst til at grine af det og på den måde vedkende mig nogle af de ting."

Rolling Stone forklarer, at Bieber har forsynet showets komikere med en masse materiale, de kan vælge imellem, deriblandt druk som mindreårig og fartkonkurrencer, urinering i en rengøringsspand på en restaurant – og den mere bizarre: forsømmelsen af en abe i Tyskland.

Du kan se videoen her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA