x

Band Of Horses alligevel ikke til København

Band Of Horses alligevel ikke til København

Tidligere på dagen kunne vi glædestrålende fortælle, at det kritikerroste amerikanske Band Of Horses skulle spille i Tivoli i København 28. maj. Oplysningen stammede fra bandets MySpace-side, hvor den i skrivende stund stadig kan læses.

Imidlertid var vi lidt for hurtige til at lade champagnepropperne springe, for en årvågen læser har gjort os opmærksom på, at bandet ifølge sin officielle hjemmeside ganske vist skal spille i Tivoli 28. maj – men det er spillestedet Tivoli i Utrecht, Holland. Og en anden, hollandskkyndig læser har været inde på det hollandske Tivolis hjemmeside og under punktet "en verder" (som må betyde noget i retning af "kommende arrangementer") fundet Band Of Horses programsat.

At Band Of Horses skulle spille i Tivoli i København, var da også en smule underligt, idet deres debutalbum ”Everything All The Time” fra 2006 slet ikke er udgivet officielt herhjemme – endnu da.

Hvordan fejlen er opstået på Band Of Horses' MySpace-side, fremgår ikke, men hvis man skal være lidt fordumsfuld over for amerikanere, kunne man forestille sig, at folkene omkring Band Of Horses måske ikke helt kan kende forskel på Holland og Danmark. Begge steder er jo også lig med sex, hash og et underligt sprog...

Band Of Horses' officielle hjemmeside

Band Of Horses' MySpace-side

Tivoli i Utrechts hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA