x

Nye navne til Tivoli Frihedens Fed Fredag-koncerter

Nye navne til Tivoli Frihedens Fed Fredag-koncerter

Tivoli Friheden har føjet fire nye navne til programmet for Fed Fredag, der indleder weekenden med en koncert hver fredag for alle besøgende.

Der er garanteret pigehvin, når Burhan G betræder friluftsscenen den 26. juni. Han fik sit gennembrud i 2010 med sit selvbetitlede og dansksprogede album "Burhan G". Han har efterfølgende udgivet albummet "Din For Evigt" og turneret i hele landet. Derudover har han arbejdet sammen med spydspidserne af dansk popmusik på numre som "Mest Ondt" med Medina, "Tættere på Himlen" med Nik og Jay og senest på nummeret "Karma" med L.O.C.

Shaka Loveless skal for første gang optræde imellem de aarhusianske forlystelser den 1. maj. Han har gjort sig bemærket med sit bud på den danske dancehall/reggae-scene med numre som "Tomgang", "Ikke Mere Tid" og "2 Mod Verden".

De skingre pigehvin kommer til at fortsætte den 29. maj med Joey Moe, der siden debuten i 2006 har produceret fem albums. Da Joey Moe optrådte til Fed Fredag i 2012 blev han mødt af et talstærkt publikum på ikke mindre end 11.000 mennesker. Han har siden deltaget i TV2-programmet "Toppen af Poppen".

Endeligt debuterer TopGunn på Fed Fredags program den 24. juli. Den unge kunsnter var en del af sommerens soundtrack med nummeret "Kongens Have", der bevægede sig i en lidt anden grøftekant end numre som "Man Kan Ikke Stole På En Pige Med En Lille Røv". 

Tivoli Friheden har allerede offentliggjort Outlandish, der spiller den 24. april. De får følgeskab af Barbara Moleko, der spiller den 8. maj og Marie Key, der spiller den 5. juni. Du kan finde billetter her og få en smagsprøve på de nye navne her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA