x

Sia: Jeg blev presset til at udgive mit seneste album

Sia: Jeg blev presset til at udgive mit seneste album

I et interview med det amerikanske musikmagasin NME fortæller Sia, at hun er færdig med at indspille sit nye album "This Is Acting", der snart bliver udgivet.

Sangerindens seneste udspil "1000 Forms of Fear" blev udgivet for mindre end et år siden den 7. juli 2014, men Sia forklarer, at albummets succes motiverede hende til at producere en masse ny musik.

"Jeg har et helt album klar, som er meget mere poppet," siger sangerinden til NME.

Sia har skrevet sange for utallige store navne som Beyoncé, Eminem og Rihanna. Sangene på det nye album er ligeledes skrevet med tanke på andre kunstnere. Derfor hedder albummet netop "This Is Acting".

"Jeg har ikke skrevet sangene og tænkt, at 'det her er noget, jeg ville sige'. Det er mere en form for leg og skuespil. Det er sjovt."

Ifølge Sia blev "1000 Forms of Fear" i sin tid kun udgivet for at komme ud af en pladekontrakt, hun havde.

"Jeg havde planer om at være sangskriver for andre popmusikere. Men min pladekontrakt var på mig som artist, så jeg var nødt til at udgive et album mere. Jeg ville ikke være berømt, så jeg beholdt de sange, jeg ville have, og havde bare en masse sjov med at lave det."

Ikke desto mindre blev "1000 Forms of Fear" en kæmpe kommerciel succes, og også GAFFAs anmelder Michael Jose Ganzalez var imponeret og gav pladen fem stjerner, samtidig med at han spåede sangerinden en strålende fremtid: "Gennem årene har Sia tydeligvis forfinet sin evne til at skrive pophits og overstrøet dem med sig eget personlige præg, og 1000 Forms of Fear er kulminationen herpå. Alt tyder på, at vi kun har set toppen af Sias kommende status som popstjerne. Fængende."

Se musikvideoen til megahittet "Chandelier" med Sia her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA