Nyhed

Hun bliver stor i 2015: Rae Morris gæster Danmark

Den unge sangerinde er blevet spået en stor fremtid og nu lægger hun vejen forbi landet

Den britiske sangerinde Rae Morris er aktuel med sit debutalbum "Unguarded", og den 28. april gæster hun Lille Vega. Du kan forvente dig kølige og skarptskårne popsange, når hun giver sin første koncert på dansk jord. 

Morris blev i en tidlig alder inspireret af musikken, og særligt melankolien fra Coldplay og Kate Bush gjorde et indtryk. Hun udgav sin første single allerede som 18-årig, og i januar udkom hendes debutalbum. Magasinet Drowned in Sound kvitterede med karakteren 8 ud af 10 og konkluderede i samme åndedrag: "Rae Morris har potentialet til at blive en af de mest elskede sangskrivere i landet, og der bør værnes om hendes opstand af alle, der elsker innovation og kreativitet i popmusik."

Hendes single "Under The Shadows" har ligeledes været i heftig rotation på P3, da den blev udnævnt som P3's Uundgåelige. Den unge sangerinde bliver også nævnt i GAFFA-guiden "De bliver store i 2015", som du kan læse her


Billetsalger begynder på fredag den 20. februar, og du kan finde billetter til koncerten her. Se eller gense videoen til "Under The Shadows" nedenfor:

 

 

 


ANNONCE