x

Se Jack Whites interaktive musikvideo

Se Jack Whites interaktive musikvideo

Jack White har offentliggjort ikke bare én musikvideo til "That Black Bat Licorice", men hele tre - i samme indpakning. Den interaktive video indeholder både headbangere, maskedans og flagermuse. Den første tolkning af musikken præsenterer sig som et animeret univers af James Blagden, der har indsat både egyptiske gudinder og overskårne tunger. Når tasten "3" bliver trykket ned, toner Jack White frem på skærmen, omgivet af et blåligt skær og lejlighedsvis iført en hvid George Washington-maske. Der kan derefter navigeres videre i filmen med tasten "B", der viser slow motion-optagelser af tre unge mennesker, der headbanger. 

White og Third Man Records annoncerede i sidste uge, at "That Black Bat Licorice" ville udkomme i en singleversion, der også indeholder en coverversion af Harry Connick Jr.-nummeret "Blue Right, Red Light (Someone's There)"

Tidligere på måneden vandt White en Grammy for singlen "Lazaretto", der blev tildelt prisen for "Best Rock Performance". Nummeret var derudover også nomineret til kategorien "Best Rock Song". Du kan se den interaktive musikvideo her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA