x

Amnesty in Concert-ændring

Amnesty in Concert-ændring

Tidligere på måneden kunne vi her på GAFFA.dk fortælle om arrangementet Amnesty in Concert, der 24. marts slår dørene op til en anderledes koncertoplevelse, når dansk rock møder IMAX på Vesterbro i København.

Det var egentlig meningen, at det var Dear, der skulle levere den musikalske underholdning til arrangementet, men det er nu blevet lavet om.

Bandet, der netop nu er i fuld gang med at indspille deres kommende og tredje album sammen med producer Thomas Troelsen, har nemlig måttet melde afbud.

Men det er lykkedes folkene bag arrangementet at finde en værdig afløser i form af Magtens Korridorer, der uden tvivl vil kunne samtlige gæster i Planetariet til at se både sol, måne og stjerner.

Anders Breinholt fra De Sorte Spejdere, P3, er aftenens konferencier. Inden koncerten vil han ligesom en række andre meget forskellige, kunstnere give deres underholdende, alternative og udfordrende bud på, hvad ytringsfrihed er for dem. Alle aftenens kunstnere optræder gratis til fordel for Amnesty International, og alt overskud går ubeskåret til arbejdet for menneskerettighederne.

Koncerten starter kl. 23.00 og dørene åbnes kl. 22.00. Billetter à 225 kr. kan købes i Planetariets billetkontor, der kan kontaktes på telefon 33 12 12 24. Prisen inkluderer afterparty på den helt nye københavnske club Renomé.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA