x

Sister Vanilla udsender debutplade

Sister Vanilla udsender debutplade

For et par uger siden kunne vi bringe nyheden om, at støj-popperne i det skotske band The Jesus And Mary Chain på forsøgsbasis genforenes, efter at de to brødre William og Jim Reid gik hvert til sit i 1998.

Men ikke nok med at The Jesus And Mary Chain opstår som Fugl Føniks af sin aske – det er nu også sikkert, at de to brødres søster, Linda, albumdebuterer i april under navnet Sister Vanilla.

Pladen, der får titlen "Little Pop Rock", har været ti år undervejs og læner sig i lyd og udtryk op ad The Jesus And Mary Chain, hvor støjende passager står side om side med et mere afdæmpet, akustisk udtryk.

På pladen medvirker – ikke overraskende – de to brødre på instrumenter og sang, ligesom bassisten fra The Jesus And Mary Chain, Ben Lurie, er at finde blandt pladens musikanter.

For interesserede kan det anbefales at gå ind på Det Elektriske Barometers hjemmeside og lytte til nummeret "Slacker" fra det kommende album.

Pladen udkommer på det skotske indie-label Chemikal Underground (Mogwai, Arab Strap, The Delgados) og rammer gaden den 2. april.

Link til Det Elektriske Barometer


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA