x

Iggy Azalea dropper sociale medier

Iggy Azalea dropper sociale medier

Rapperen Iggy Azalea har meldt ud til sine fans, at hun holder sig væk fra de sociale medier i nogen tid, efter at hun er blevet kritiseret for at have appelsinhud på nogle billeder taget af hende, mens hun var på ferie.

"Jeg ønsker kun at have fred og afslapningstid, uden at en pervers person med en langdistance-linse gemmer sig og tager billeder, alle fortjener fred", tilføjede den unge rapper på sin Twitter-profil.

Iggy Azalea har ikke lyst til at være på de sociale medier, da det får hende til at blive en vred person, hvilket hun ikke har lyst til at være, og rapperen siger derfor for en stund farvel til sociale medier. I mellemtiden vil hendes managementhold overtage hendes konti, med mindre at en besked er afsluttet med "- IA".

Iggy har også tidligere været offer for massiv kritik af blandt andre Snoop Dogg og Nicki Minaj, og nu har hun så fået nok af den grimme tone. 

"Internettet er den grimmeste afspejling af menneskeheden der findes", skriver hun afslutningsvist på sin Twitter-profil.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA