x

Arctic Monkeys møder Dizzee Rascal

Arctic Monkeys møder Dizzee Rascal

Som bekendt udsender Arctic Monkeys deres ventede andet album 23. april. Albummet har fået titlen "Favourite Worst Nightmare", men som foreløber får vi singlen "Brianstorm" [sic] 16. april.

Man skulle dog allerede kunne downloade singlen fra 2. april, og selvom de fleste nok er spændte på at høre, hvad de engelske aber har at byde på, så er der i hvert fald en af b-siderne, der er næsten lige så interessant.

Singlen kommer i tre formater, 7" og 10" singler og på cd, og på de to sidste formater får man hele tre b-sider med. Der er tale om "If You Found This It's Probably Too Late", "What If You Were Right The First Time?" og så "Temptation Greets You Like Your Naughty Friend", der er lidt speciel.

Her har Arctic Monkeys nemlig samarbejdet med den engelske rapper Dizzee Rascal, hvilket umiddelbart lyder ganske interessant.

Der er dog lang tid til 2. april, så kan man ikke vente så længe, bør man stille ind på Zane Lowes radioshow på BBCs Radio One i morgen mellem 20 og 22 (dansk tid), hvor han som den første vil få lov til at spille "Brianstorm".

Man kan dog formodentlig også høre både den og en del andre sange fra det kommende album 8. marts, hvor bandet spiller en endnu ikke udsolgt koncert på Vega.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA