x

Brandon Flowers driller med nyt materiale

Brandon Flowers driller med nyt materiale

Brandon Flowers, forsanger i The Killers, lader til at være klar med nyt solomateriale. Han har uploadet et lille klip på YouTube, som antyder, at hans kommende soloalbum er lige på trapperne. Det skriver NME. Se klippet "KEYS" her forneden.

På det nye endnu utitlede album arbejder Brandon Flowers sammen med produceren Ariel Rechtshaid, som i øvrigt har arbejdet med navne som Kylie Minogue, Usher og Alex Clare. 

"Selvom jeg stadig er ung, kan man godt risikere at komme til at sidde fast i en rille. Forandring fryder, og der er altid mulighed for vækst, det leder jeg bevidst efter," fortæller Flowers om samarbejdet. "Det er rart at styre båden, og det forventer man jo nok, at jeg gør på mit eget album, men jeg har overladt meget til Ariel nu og da. Det har ført frem til nogle virkeligt spændende ting og lyde, som jeg aldrig har brugt før. Jeg er med alderen blevet mere åben over for den slags - jeg mere åben og for folks styrker og at bruge dem - og det er der Ariel passer ind. Han ved meget om alle mulige forskellige genrer; det er ret utroligt, hvad han kan finde og referere til. Det bliver helt bestemt et anderledes album, men jeg er meget fordybet i det nu, jeg skriver løs."

Flowers' første soloalbum med titlen: "Flamingo" blev anmeldt af GAFFAs Kristian Bach Petersen, da det udkom i 2010. Og han var mere end tilfreds med Flowers' solopræstation – fire stjerner blev det til. Albummet går bag om kunstneren og indeholder glimt fra hans personlige liv. Det afspejles i flere af numrene, hvor blandt andet hans mors død blev et sårbart emne, han åbnede op for. Kristian Bach Petersen udtalte:

"Efter syv år og tre album som iskold Killer er Brandon Flowers parat med sit soloalbum, hvor han både slår sig løs og skuer mere indad på et album, der indeholder både rock og pop og flere mere personlige numre, end man før har hørt fra Flowers, blandt andet påvirket af hans mors død tidligere på året."

The Killers udgav deres sidste album, "Battle Born", i 2012.

Se det lille klip "KEYS" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA