x

Se ny video fra Rasmus Walters supportband Heimatt

Se ny video fra Rasmus Walters supportband Heimatt

Folk/pop-gruppen med det norskklingende navn Heimatt, som lige nu er på tour med Rasmus Walther, er i næste uge klar med deres debutalbum, men allerede nu kan man smuglytte til albummet via videoen nederst.

Debutalbummet, med den usædvanlige lange titel "With You I Will Dance All The Way Through The Night. I Will Tie Your Hands and Go Blind. If You Just Let Me", er bandets første udgivelse, siden de i 2013 udgav ep'en "To The Mountain".

Bandet, med dansk/norske Magnus Griistad i front, har været på en lang musikalsk rejse, siden de udgav deres første ep i 2013. Med en lang række koncerter i 2014 på både Roskilde Festival og Spot Festival har Heimatt udviklet deres eget materiale, og med indspilningen af det nye album måtte bandet også genindspille nogle af numrene fra ep'en.

Det kommende debutalbum fra Heimatt er meget anderledes end ep'en. Oplev rejsen, når bandets debutalbum udkommer den 2. marts.

Man kan både opleve Heimatt, når de varmer op for Rasmus Walther på hele hans forårsturné, men også alene den 11. marts på Ideal Bar i København, hvor Heimatt holder deres officielle releasekoncert for det kommende album med den utrolig lange titel, eller bare "With You I Will Dance".

Se den nye video til nummeret "Dandelions" fra Heimatts kommende debutalbum herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA