x

Fun-sanger går solo – se musikvideo med store armbevægelser

Fun-sanger går solo – se musikvideo med store armbevægelser

Der bliver slået ud med armene, både musikalsk og visuelt på nummeret "Nothing Without Love", der er seneste udspil fra FUN.-frontfigur, Nate Ruess, der nu er gået solo, mens bandet holder pause. I en storslået kombination af blåskærende undervandssekvenser, mennesketomme gader, langstrakte ørkenlandskaber og et eksploderende flygel får Ruess for alvor understreget sin lige så sprængfarlige musikalske komposition. Han har ligeledes fået prominent selskab på nummeret, der har Lykke Li som backingvokal og guitar-riffs af Red Hot Chili Peppers-guitaristen, Josh Klinghoffer. 

Videoen har netop set dagens lys, og Nate Ruess skrev dette til sine fans:

Hej. Det er et stykke tid siden. Lang tid siden. Jeg tænkte, at jeg på lykkeligvis kunne tage en hurtig pause fra (den behagelige) indspilning af mit første album og give jer et lille indblik i den sang, som I forhåbentlig er ved at lytte til (og måske endda se).

Her følger nogle fakta:

- Sangen hedder "Nothing Without Love"

- Mange af mine sange er kommet til mig midt om natten, mens jeg sov eller mens jeg kørte i bil. Den her kom til mig i badet.

- Den blev indspillet sammen med Jeff Bhasker og Emile Haynie (begge arbejdede på albummet "Some Nights" samt "Just Give Me A Reason" og "Headlights"

- En del af den blev lavet i et hus, jeg havde lejet, som egentlig ikke skulle have været et studie, men blev det alligevel.

- Jeg kan huske, at jeg tog på en tur for at færdiggøre teksten, og da jeg kom tilbage tænkte jeg at jeg endelig havde været i stand til at sige alt det, som jeg følte i det øjeblik og det har på forskellig vis, passet ind i mit lige siden.

- Det her er formodentlig den bedste sang, jeg nogensinde har skrevet. Den, jeg har lyttet til flest gange. Og jeg kan ikke engang sætte en finger på, hvad det er ved den, der gør den så speciel for mig. Hvilket får mig til at elske den endnu mere. 

Det var vist nok sludder. Jeg glæder mig til at I skal høre den - og jeg må hellere komme tilbage til arbejdet. 

P.S. Sidste faktum: Den vandtank, jeg er i under videoen, er den samme som de skød den sidste scene af "Titanic" i. Den var bidende koldt, og efter fire timer dernede var jeg ved at synke. 

Du kan se videoen til "Nothing Without Love" og den famøse Titanic-vandtank her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA