x

Se The Blue Van smadre et loppemarked i ny video

Se The Blue Van smadre et loppemarked i ny video

The Blue Van har netop udgivet singlen og musikvideoen "Racketeer", som er den fjerde i rækken af de 10 singler, de har proklameret, at de vil udsende i 2014-2015 for at gøre op med albumformatet.

I musikvideoen ser man de fire The Blue Van-medlemmer som en velklædt bande, der systematisk angriber et loppemarked, hvor det går hårdt ud over blandt andet vaser, vinylplader – hvilket må skære i hjertet på enhver vinylelsker – og The Blue Van-T-shirts. Om sangen udtaler sanger og guitarist Steffen Westmark:

"'Racketeer'" handler om at være en del af en generation, som har søgt storbyen for at smede sin lykke dér. Om at blive opslugt af det hele og deraf lære af sine fejl. Om at lære, at sno sig i en branche uden spilleregler og i farten gribe de chancer, der suser forbi. Om at gennemskue, hvem man kan stole på og hvilke kneb, man selv må benytte sig af for at være succesfuld. Det handler om at gamble, om at bevare pokerface, om "at satse på de rigtige heste". I bund og grund om at være en musikalsk Racketeer anno 2015."

The Blue Vans forrige single "Illusion" har fået pæn airplay på amerikanske radiostationer såsom KROQ (LA), WBOS (Boston), KNRK (Portland), KNDD (Seattle) med flere, og singlen er netop udgivet i Tyskland, Østrig og Schweiz.

Før deres singleserie har The Blue Van udgivet fem album, startende med "The Art of Rolling" i 2005 og indtil videre sluttende med "Would You Change Your Life?" fra 2012.

Se The Blue Van gå amok her:

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA