x

Se bandende Kanye West optræde i et inferno af ild

Se bandende Kanye West optræde i et inferno af ild

Kanye West viste sig som lidt af en musikalsk kamæleon, da han optrådte ved Brit Awards i går aftes. Efter at have krænget sin sjæl ud på hyldestnummeret til sin afdøde mor, "Only One" i begyndelsen af året, blev hans optræden i går fremført i et inferno af spyende ild på en tætpakket scene. Og valget af det overdrevne visuelle udtryk skulle vise sig at være en fordel. Nummeret "All Day", der er fra hans kommende album, blev gentagne gange bragt til tavshed på live-tv grundet hans beskidte sprog. 

West opfordrede de forreste rækker til at rejse sig op, inden han blev omgivet af gæsterappere, en horde af statister og limen, der holdt det hele sammen: to flammekastere. I en energisk brandfarlig cocktail fik han også givet et anerkendende nik til den britiske grime-artist, Skepta. Han har ikke optrådt hos Brit Awards siden 2006, hvor han fremførte "Golddigger" og "Touch The Sky".

NME oplyser, at West i sidste uge, fortalte at hans kommende album er "80 procent færdigt" og vil blive udgivet som et "overraskelsesalbum". I et interview til den amerikanske radiostation Power 105.1 udtalte han således: "Det bliver takter, sange, festlig musik, der bare føles godt. Min sidste album var en protest imod musik, jeg havde det sådan 'Jeg vil tage min bold og gå hjem...' Dette album omfavner musikken, glæden. At være til for folk. Jeg håber bare, at folk kan lide det og nyde det."

Du kan se hans fremførelse af "All Day" her - og forhåbentlig får rapperen vasket sin mund med sæbevand inden næste gang, så musikken kan fremstå ucensureret: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA