x

Bands søges til World Music Festival 2007

Bands søges til World Music Festival 2007

Sidste år optrådte ni bands og solister til første udgave af den københavnske World Music Festival, og nu søger festivalen i samarbejde med spillestedet Global deltagere til dette års festival.

World Music Denmark og det regionale spillested Global arrangerer d. 13. og 14. april World Music Festival 2007, og spiller du i et world music-orkester, en paraplybeskrivelse som f.eks. dækker over reggae, balkan, klezmer, flaminco og salsa, så har du nu mulighed for at indsende en demo.

Deadline for indsendelse af demo er 5. marts, og den skal sendes til:

Global
Nørre Allé 7
2200 Kbh. N.

Af sidste år deltagere til World Music Festival kan blandt andet nævnes det unge klezmer-band Mames Babegenush, der har fået godt gang i koncerterne og blandt andet har fået 6 stjerner i en koncertanmeldelse af MyMusics koncertanmelder ved Vesterbro Festival 2006.

Babylove & the Van Dangos er det første band på plakaten hos Global i foråret 2007. De er lige udkommet i USA og Europa med deres første cd "Run Run Rudie" og er i øjeblikket ved at indspille en opfølger.

Koordinator for Worrld Music Festival og daglig leder af Global Jesper Ø. Jensen sender denne opfordring:

"Vi opfordrer alle bands og solister, der spiller world music til at sende deres demo og pressemateriale ind. Der er meget vide rammer inden for world music, som f.eks. dækker reggae, balkan, klezmer, flaminco og salsa. Det er især spændende, når musikkens genrer blander sig med elementer fra andre genrer. Man skal ikke holde sig tilbage, hvis man laver musik, der er svær at kategorisere".

Deadline for indsendelse af demo er 5. marts, og World Music Festival afvikles på Global 13. og 14. april.

World Music Festival


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA