x

Video: Kanye med følelserne uden på designertøjet

Video: Kanye med følelserne uden på designertøjet

Kanye West har - traditionen tro, fristes man til at sige - været i vælten på det seneste. Han har atter afbrudt og været en smule skandaløs til The Grammy Awards (spørg den tilgivende Beck, vinder af årets album), og han har siden hen grædt store tårer og kommet med storstilede undskyldninger i interview med engelske BBC. Heldigvis har han også tid til sin musik, og det er blevet til en flot fremførsel af sangen "Only One" i det norske talkshow "Skavlan". Se den her forneden.

Det er svært ikke at tænke en slags hjerteskærende symbolik ind i Wests optræden. Med et blændende spotlight, omgivet af mørket, fremfører han "Only One"-vokalen svøbt i den vocoder, der gjorde "808's & Heartbreak" så bemærkelsesværdig, og en reflekterende tekst, den fantastiske "My Beautiful Dark Twisted Fantasy" værdig, er det en følsom Kanye, vi ser.

Det skal dog bemærkes, at eks-beatlen Paul McCartney ikke medvirker på optagelsen - som han ellers gør på studieudgaven. Det fik ellers de sociale medier til at koge tidligere på året, da sangen udkom til nytår og flere brugere af Twitter ikke helt vidste, hvem ham der den gamle brite egentlig var. Det kan du læse mere om her. 

Se Kanye med følelserne uden på designertøjet her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA