x

George Michael til Århus

George Michael til Århus

Succesen i Parken, København den 11/11 2006 var tilsyneladende så overvældende, at George Michael har besluttet sig for at komme til Danmark igen. Denne gang bliver provinsen så tilgodeset, idet koncerten finder sted i NRGi Park, Århus fredag den 18. maj.

Hele byen Århus og det lokale erhvervsliv støtter ifølge arrangørerne ICO Concert Promotion og Festivalkontoret op omkring koncerten, og publikum kan at dømme efter anmeldelserne af koncerten i Parken sætte forventningerne højt. Koncerten fik fem ud af seks stjerner på GAFFA.dk og i mange andre medier, og Politiken gav ligefrem de maksimale seks stjerner. GAFFA.dk's anmelder Mads Stensen kaldte koncerten et "forrygende nostalgitrip".

Ganske som i Parken bliver koncerten en greatest hits-performance, der fokuserer på hele George Michaels 25-årige karriere, både i Wham! og som solist, så forvent sange som "Everything She Wants", "I'm Your Man", "Careless Whisper", "Faith", "Freedom '90", "Jesus To A Child", "Amazing" og mange flere. Arrangementet er i øvrigt første stop på Michaels kommende Europaturné.

George Michael har haft en af de mest succesfulde karrierer i popmusikkens historie. Han har solgt mere end 85 millioner album på verdensplan, haft 11 singler og 7 albumtitler på den engelske førsteplads samt 6 amerikanske single-førstepladser. Ikke helt ueffent, må man sige.

Billetsalget starter mandag 12. marts kl. 10. Billetter kan købes på Billetnet.

George Michaels hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA