x

Videopremiere: Råt og rammende med J-Spliff & Jonas

Videopremiere: Råt og rammende med J-Spliff & Jonas

J-Spliff skiftede fra engelsk tilbage til sit modersmål på udgivelsen "Større End Alting" fra sidste år. Nu er han klar med en splinterny musikvideo til titel-tracket. Se den her forneden.

Videoen er filmet i det varme Dubai, og J-Spliff har taget sin kammerat Jonas med op på tagtoppene, ud i ørkenen, eftersom han jo også medvirker på det rå nummer. Det er hans ømme vokal, der løfter omkvædet til den blå himmel, der ligger som et tungt tæppe over Dubais mange skyskrabere.

J-Spliffs første soloalbum "Three Sixty" udkom for seks år siden og faldt under kategorien dansk rap på engelsk. GAFFA fulgte J-Spliff, da han kom med sin debut. Der blev lavet et interview med rapperen, og han sagde blandt andet:

– Jeg har lettere ved at udtrykke mig musikalsk på engelsk. Det har også meget at gøre med den stemning, som sproget giver, og det output, jeg søger, passer langt bedre til det engelske sprog, siger J-Spliff, der samtidig erkender, at hans valg af sprog også har været en barriere.

Læs hele interviewet her.

Stilskiftet til dansk på det seneste udspil faldt da også i GAFFAs musikanmelder Maria Therese Seefeldt Stæhrs smag. Hun kvitterede med fire stjerner for "Større End Alting" og konstaterede: "Men ser man bort fra det, klæder det J-Spliff at rappe på dansk – især når enten han eller musikken er lidt rå eller på anden måde bider fra sig."

Se "Større End Alting" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA