x

Danmarks Grimmeste Festival offentliggør program

Danmarks Grimmeste Festival offentliggør program

Det er 11 år siden, at Danmarks Grimmeste Festival for første gang slog dørene op. Nu er festivalen klar med et program, der ifølge festivalen selv er festivalens mest ambitiøse. 

I år kan festivalen præsentere et internationalt navn, når den irske punkgruppe fra Californien, Flogging Molly indskriver sig øverst på plakaten. Derudover er der nationale sværvægtere at finde på årets program, når De Eneste To, Bikstok og TopGunn indtager de jyske festivalscener. Programmet favner over en bred vifte af genrer, der "forener folkelighed med kantede udflugter", lige fra hiphop, reggae, hard rock og til elektronisk musik og folk. Cancer, Blaue Blume og Christian Hjelm er også at finde på plakaten sammen med navne som Go Go Berlin, albumaktuelle Pede B og DJ Noize samt Emil Stabil, I'll Be Damned, Specktors X Nonsens, Av Av Av, Velvet Volume, Heimatt, Jacobløberhjemmefra, Jonah Blacksmith og Slaughter Beach

Programmet er endnu ikke helt komplet, og flere navne følger altså senere.

Danmarks Grimmeste Festival beskriver sig selv som det tætteste, en dansk festival kommer på Woodstock. Den løber af stablen den 30. juli-1. august, og der vil løbende blive tilføjet nye navne til programmet, som du kan finde i sin fulde udstrækning her. Du kan sikre dig en billet til festivalen her, og i mellemtiden kan du varme op med festivalens hovednavn, Flogging Molly herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA