x

Hør Carly Rae Jepsens nye single

Hør Carly Rae Jepsens nye single

Tre år efter storhittet "Call Me Maybe" forsøger den canadiske sangerinde Carly Rae Jepsen igen at kravle op i toppen af hitlisterne.

Der er da også skruet helt op for teenage-poppen og ørehænger-kvaliteterne på singlen "I Really Like You", der blandt andet består af intet mindre end 67 gange "really". Omkvædet indledes således med den parasitære sætning "I really, really, really, really, really, really like you". Prøv at få den ud af hovedet!

Ifølge Billboard har sangerinden sagt, at sangen handler om det sted i et forhold, hvor det er for tidligt at sige "jeg elsker dig", men hvor man er nået længere end "jeg kan godt lide dig", og man er i "jeg kan virkelig, virkelig godt lide dig"-stadiet.

Musikvideoen til singlen blev filmet i sidste måned i New York med Justin Bieber og Tom Hanks på rollelisten. Der er dog stadig ingen udgivelsesdato for videoen. 

Carly Ray Jepsens kommende album er sat til udgivelse til sommer. Sangerindens seneste plade "Kiss" blev udgivet i 2012 til tre stjerner i GAFFA. 

Hør den nye single her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA