x

Big Sean er både synder og helgen i ny video

Big Sean er både synder og helgen i ny video

"Im way up, I feel blessed" lyder hovedtekståren i "Blessed", der er seneste udspil fra Big Sean, som er forstret sammen med Drake og Kanye West. Den bliver nu fulgt op af sort/hvide-billeder og masser af fingerpeg mod himlen. 

Big Sean agerer både synder og helgen i videoen, der blandt andet viser ham på en marmorbeklædt trappe, der fortsætter ud i intetheden. Med store armbevægelser hylder han sit liv og de muligheder, han er blevet givet. Videoen viser også Drake, Kanye West og en letbeklædt danser, men rapperne optræder ikke sammen i et eneste klip. 

I et følelsesladet interview med Zane Lowe fra BBC Radio bekræftede West, at han medvirkede i den nye video: "Jeg kunne ikke være mere lykkelig over at optage denne video med to af de hotteste rappere derude," sagde han, og fortsatte på mere kryptisk vis: "Lad os være respektfulde og sandfærdige: den hotteste rapper og en af de hotteste rapperere derude. Og jeg kan placeres et sted i den kategori."

West udspecificerede ikke, hvem den hotteste rapper af de to måtte være, men det var formodentlig Drake, han talte om. Senere i interviewet brugte West et øjeblik på at diskutere Drakes succes og vej til toppen. "Jeg føler, at jeg er en visuel forlængelse af det, han gør sonisk. Drake leverer et produkt til menneskeheden, der er af meget høj kvalitet. Det virker."

"Blessings" er tredje singleudspil fra Big Seans kommende album "Dark Sky Paradise", der bliver hans tredje studiealbum. Mens Drake kun optræder på det ene nummer, bidrager West både på "All Your Fault" og "One Man Can Change The World", hvor sidstnævnte også indeholder vokal fra John Legend. Du kan se den nye musikvideo her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA