x

Køber må udgive Wu-Tang Clan-album... om 88 år

Køber må udgive Wu-Tang Clan-album... om 88 år

Det sagnomspundne album "Once Upon A Time In Shaolin" fra Wu-Tang Clan er indspillet over en seks-årig periode og indeholder 31 numre. Der findes kun ét eksemplar af albummet, som i øjeblikket er sikkert forseglet i en sølv- og nikkel-belagt boks på Royal Mansour hotel i Marrakesh. Forbes rapporterer, at albummet bliver udbudt på en privat auktion af Paddle 8 (der også står bag salget af Kurt Cobains kreditkort). Det eksklusive køb indbefatter også alle kommercielle rettigheder - men først om 88 år. 

"Vi følte, at kommercialisering og masseproduktion ville udvande albummets status som et enkeltstående kunstværk og kompromittere integriteten af vores budskab," udtaler producer Cilvaringz på auktionssiden. Den beskedne ventetid på 88 år er udtænkt som et kækt lille regnestykke, der lægger Wu-Tang Clans oprindelige besætningstal sammen med summen af decimalerne i "2015".

Herunder ville vi have tilbudt et smuglyt fra pladen, men du må væbne dig med tålmodighed.. Vi vender stærkt tilbage om 88 år. 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA