x

Før koncerten: Se de seks bedste videoer med Katy Perry

Før koncerten: Se de seks bedste videoer med Katy Perry

Den koncertaktuelle sangerinde Katy Perry, som i aften gæster Jyske Bank Boxen i Herning, kan noget med musikvideoer. GAFFA giver dig her seks bud på de bedste og mest ikoniske musikvideoer fra verdenstjernen Katy Perrys. Få fat i en billet til aftens koncert her.

Samtlige seks musikvideoer herunder har rundet de svimlende hunderede millioner visninger på YouTube, og flere går endda langt over dette tal. Varm op til aftenens koncert med de populære musikvideoer her:

Hot N Cold, 2008

Bruden Katy Perry siger ja ved alteret, men gommen tøver, og så går det ellers løs i videoen til Perrys andet store internationale hit.

California Gurls med Snoop Dogg, 2010

Katy Perry slikker på søde sager og har selskab af Snoop Dogg i denne farvestrålende video.

E.T. med Kanye West, 2010

Kanye West medvirker i denne spektakulære video, hvor inspirationen fra filmklassikeren "E.T." er helt tydelig.

Last Friday Night (T.G.I.F.), 2011

Katy Perry iført tandbøjle med nakketræk vågner op med kraftige tømmermænd i denne underholdende video i et sitcom-lignende univers.

Roar, 2013

Katy Perry er kommet langt ud i junglen og er vild med dyr i denne video, som er hendes pt. næststørste hit på YouTube med i skrivende stund mere end 826 millioner visninger.

 

 

 

 

Dark Horse med Juicy J, 2013

Katy Perry giver den som den antikke egyptiske dronning Cleopatra i dette udstyrsstykke af en video, som på kun lidt over et år er blevet vist over 849 millioner gange på YouTube, hvilket gør den til hendes største videohit til dato.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA