x

Dårlig stil: Rockband skolder fans

Dårlig stil: Rockband skolder fans

Antemasque - bestående af medlemmer fra det hedengangne At the Drive-In og The Mars Volta - har vakt harme i kølvandet på en optræden til en New Zealandsk festival. Årsagen skyldes, at forsanger Cedric Bixler-Zavala i et raserianfald smed kogende vand i hovedet på fans. Se billede af den vanvittige optræden her forneden.

Under koncerten smed bandet forskellige objekter ned fra scenen. På scenen var også kedel med kogende vand. Hugh Smith, en fan, fortæller til The New Zealand Herald, at "Cedric kylede en plastickeddel med kogende vand ned mod mig og mine venner. Vi stod vel en fire-fem meter tilbage. Jeg skærmede mig med min hånd, før den ramte min vens ansigt ... det skoldede min hånd, og så plaskede der varmt vand over ham og mit ansigt. Det gjorde skide ondt."

En anden fan fortæller: "Hver eneste gang sangeren tog en ting op, vidste du ikke, om den ville ramme dig, det var lige på kanten. Han smed faktisk sin mikrofon ned i publikum, da koncerten sluttede, men siden den var forbundet med en ledning landede den lige af scenen."

The Mars Volta debuterede i 2003 med albummet "De-Loused In the Comatorium", og udgav senest albummet "Noctourniquet" i 2012, som modtog fire stjerner af GAFFAs musikanmelder Erik Barkman under overskriften: "Megalomane prog-rockeres stærke sekser." Det skulle desværre blive det sidste, da gruppen smed håndklædet i ringen året efter. 

Forsanger Cedrix Bixler-Zavala og guitarist Omar Rodríguez-López arbejder nu atter sammen i bandet Antemasque, men om de kan se frem til en større fanbase med deres lettere aparte sceneoptræden er ikke til at sige.

 

Antemasque - anti stage equipment #westfest15 #antemasque #bestshowever #noonewasburnt #antemasquewin

Et billede slået op af Mr. Moustachio (@mr._moustachio) den


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA