x

Hør Turboweekends nye single – album om hjørnet

Hør Turboweekends nye single – album om hjørnet

Turboweekend har i dag delt deres nye udspil "Asking For More" fra albummet "Share My Thunder", der står til udgivelse 30. marts.

"Vi har prøvet at skrive nummeret i et halvt år, men efter at alle vore samarbejdspartnere - bookingbureauet, managementet, pladeselskabet - provokerede os, kom reaktionen. Det er vigtigt at forny os, at skubbe os selv, og hér blev dét "at sige fra" over for presset paradoksalt nok en kreativ åbning til kompositionen af det nye nummer "Asking For More", fortæller forsanger Silas Bjerregaard.
 
Bassisten Morten Køie tilføjer: "Jeg gik ud og købte en ny guitar, satte stikket i og hamrede i vrede fire akkorder af". Det åbnede op for sluserne og et nyt lydbillede, og her var resten af bandet i følelsesmæssig sync".

Den første single fra albummet var "Miles And Miles", der blev udgivet sammen med planer om en forårsturné. Turnéen starter den 26. marts og fortsætter Danmark rundt frem til den 9. maj. Se alle tourkoncerter og køb billetter via GAFFA Live

Turboweekends seneste fulde studiealbum "Fault Lines" udkom i 2012 og fik hele fem stjerner fra GAFFAs anmelder Jesper Buhl, der gav bandet nogle flotte ord med på vejen: "I takt med at Turboweekend er modnet som band, er der kommet mere elegance og flere finesser ind i kvartettens musik. Denne udvikling fortsætter på Fault Lines, hvor ambitionerne om at skrive store, smukke popsange synes at være vokset."

Hør den nye single her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA