x

Grøn Koncert til Herning

Grøn Koncert til Herning

Grøn Koncert fylder 25 år til sommer, hvilket blandt andet fejres med en udvidelse af de eksisterende koncert-aktiviteter, så den vestjyske handelsby Herning nu indføjes i programmet som vært for den populære endagsfestival. Dermed lægger Grøn Koncert-karavanen nu vejen forbi otte danske byer.

At Herning bliver værtsby for muskelsvindsfondens sommer-koncerter, er dog ingen nyhed, idet den vestjyske messeby år tilbage faktisk stillede arealplads til rådighed for Grøn Koncert. Således har Herning været fysisk ramme om Grøn Koncert hele ni gange, men samarbejdet mellem den vestjyske by og koncertarrangørerne ophørte af ukendte årsager for ti år siden.

Nok primært henvendt til vest- og midtjyderne kan det meddeles, at Grøn Koncert i Herning henlægges til Messecenter Herning Concert Arena, men til alles orientering kan det oplyses, at det endelige program for årets Grøn Koncert bliver præsenteret sidst i april på Rådhuspladsen i København. Indtil det sker, kan man lune sig ved turnéplanen, der kommer til at se sådan ud:

Torsdag d. 19. juli: Esbjerg
Fredag d. 20. juli: Herning
Lørdag d. 21. juli: Århus
Søndag d. 22. juli: Aalborg
Torsdag d. 26. juli: Kolding
Fredag d. 27. juli: Odense
Lørdag d. 28. juli: Næstved
Søndag d. 29. juli: København

Link til Grøn Koncerts hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA