x

Se eks-bandemedlem Sleiman som rapper med DB King og Jimilian

Se eks-bandemedlem Sleiman som rapper med DB King og Jimilian

Rapperen Sleiman er klar med en ny video til sangen "Syndflod", hvor han får selskab af rapkollegaen DB King fra Kaliber og sangeren og MTV-prisvinderen Jimilian. Sangen er første single fra Sleimans kommede debut-ep, efter at han tidligere blandt andet har udgivet sangen "Gadeprins" featuring Kaliber.

Sleiman har en hård fortid med en barndom præget af svigt og en karriere som bandemedlem, som han fortalt om i bogen "Men vi blev onde", skrevet i samarbejde med Politiken-journalist Olav Hergel.

"Jeg forsøger at bringe tabuerne frem i lyset. Mange mener, at en kriminel ikke fortjener en chance, men hvorfor ikke? Jeg vil gerne røre noget i de mennesker, som jeg er vokset op med, eller som lytter til min musik. Jeg vil gerne berøre den negative sociale arv, der er opstået blandt indvandrere. Jeg vil gerne fortælle historien om, hvordan familie og omgivelser kan påvirke mennesker. Jeg vil ikke holde mig tilbage, men fortælle det gode og dårlige gennem musik," fortæller Sleiman.

I "Syndflod" rapper Sleiman blandt andet om dengang, han blev skudt ned med fire skud på en parkeringsplads i Hundige af den rivaliserende nabobande. Sangen ligger i skrivende stund nummer 4 på iTunes' hiphop/rap-hitliste. 

Se videoen her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA