x

TV-2 fra A-Å: Maskinen og Mads Björn

TV-2 fra A-Å: Maskinen og Mads Björn

Pop-veteranerne er ude med ikke mindre end deres 18. album, der har fået titlen Det Gode Liv (læs GAFFAs anmeldelse her). Dog ikke forstået som livet, når det kører på skinner og alt er, som det skal være – "det gode liv er ikke kun Netflix og HBO, selvom det også er en del af det", som Steffen Brandt udtrykker det – det er det hele og fulde liv med alle dets bagsider og konflikter. Det gode liv er det liv, der er. Det liv, man lever – med alt hvad det nu indebærer. I anledning af albummet har vi sat Steffen Brandt stævne over en kop kaffe for at gennemgå Tv-2 fra A til Å – intet mindre. Vi bringer gennemgangen med ét bogstav om dagen fra albummets udgivelsesdag 27. februar og en lille måned frem.

Maskinen og Mads Björn

– En dag modtog vi et remix af vores sang Monas Solarium, som Mads Björn havde lavet, og vi syntes, det var vanvittigt flot. Han er fra en anden tid og en anden generation, men alligevel meget hjemme i vores stof, og vi mødtes med ham og indspillede et par demoer, som han lavede nogle skitser til. Det er faktisk også derfor, hovedpersonen i Brev Til Mona er kommet til at hedde Mona.

Parallelt med det havde vi haft et godt parløb med Marie Key og Andreas Maskinen Sommer, som havde spillet support for os på vores Showtime-tour – vi takkede for tilliden ved at spille support for dem, da de spillede på Lille Vega på deres tour. Vi var kommet til at lære dem rigtig godt at kende, og det var der kommet et godt venskab ud af, så vi spurgte Maskinen, om ikke han kunne have lyst til at arbejde med os. Det viste sig så, at Maskinen og Mads Björn faktisk arbejdede utrolig godt sammen, så producerrollen endte med at blive et samarbejde mellem de to, og det er blevet utrolig vellykket.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA