x

Robin Thicke og Pharrell Williams appellerer dom

Robin Thicke og Pharrell Williams appellerer dom

I går faldt hammeren i sagen mod Robin Thicke, Pharrell Williams og T.I., der blev idømt et erstatningskrav for krænkelse af ophavsretten. De blev sagsøgt af Marvin Gayes børn og arvinger af hans ophavsret, Nona, Frankie og Marvin Gaye III, der mente, at "Blurred Lines" lagde sig for tæt op ad Gaye-nummeret "Got To Give It Up" fra 1977. Nu rapporterer NME, at Williams og Thicke har besluttet at appellere dommen. 

I et interview med Fox Business, umiddelbart efter domfældelsen, udtalte Thicke og Williams' advokat, Howard E. King, at de ville appellere. "Vi skylder sangskrivere i hele verden at sørge for, at denne dom ikke bliver endelig," udtalte han til tv-stationen, og fortsatte: "Bare fordi otte mennesker mener, at sangene minder om hinanden, gør det ikke nødvendigvis sandt. Jeg synes, det er en frygtelig beslutning, der kommer til at påvirke musikbranchen, uanset om pladeselskaber stille de nødvendige midler til rådighed for skabelsen af ny musik eller ej."

Den samlede indtjening fra "Blurred Lines" forventes at overstige 113 millioner kroner og har derudover taget titlen som den bedst sælgende single i 2013. Du kan selv bedømme forskelle og ligheder mellem de to numre her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA