x

Se ny spektakulær video fra Björk

Se ny spektakulær video fra Björk

Den islandske sangerinde Björk er nu klar med den første video til et af numrene fra sit seneste album "Vulnicura", nemlig sangen "Lionsong". Videoen er blevet til i samarbejde med den tyske kreative duo Inez & Vinoodh. Se videoen nederst.

"Björks karakter i "Lionsong" skal være glat, som en edderkop, der venter i sit spind, men også forførende, som en balinesisk danser", fortæller den kreative duo til Noisey. "I videoen skal hun ses, som i et mikroskop, hvor hun bærer sit hjerte, mens hun lokker os ind i sin egen blodige galakse af et sår," fortsætter de.

I videoen optræder Björk i en stram sort latexdragt med blå og gule fjer på, som er magen til den, hun bærer på albumcoveret til "Vulnicura".

Sangerinden fortæller i et interview med Rolling Stone, at hun op til indspilningen af albummet "Vulnicura" var blevet opereret i halsen og derfor ikke kunne tale i tre uger, og for Björk var det nye album som en ny begyndelse. "Omkvædet i "Lionsong" – her var jeg i en skov uden for Reykjavík for at varme op og åbne min hals, som en fugl. Det var rensende – man giver slip på de spændinger, som har bygget sig op, fordi man har beskyttet den del af sig selv", fortæller hun.

Björks album "Vulnicura" udkom i januar i år og har fået maser af ros. GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez gav endda albummet hele seks stjerner og kaldte det "intet mindre end et mesterværk".

Se den nye video til nummeret "Lionsong" fra albummet "Vulnicura" herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA