x

Britney Spears arbejder på nyt album

Britney Spears arbejder på nyt album

Siden udgivelsen af hendes ottende studiealbum "Britney Jean" fra 2013 har Britney Spears spillet næsten 100 koncerter i Las Vegas. Og selvom hun gik i studiet i september sidste år for at arbejde på nye numre, heriblandt en duet med den australske rapper Iggy Azalea, så skal man ikke forvente at høre et nyt album fra sangerinden i den nærmeste fremtid. 

"Jeg vil sikkert, men langsomt, arbejde på et nyt album," fortæller Britney Spears til Billboard. "Der sker en masse med mine børn og skoler og, du ved, nye fritidsaktiviteter og den slags. Jeg vil gøre mit bedste for at lave et fremragende album, men det er ikke min første prioritet lige nu". Hun er mor til sønnerne Sean Preston og Jayden James og tilføjer grinende til det amerikanske musikmagasin: "Børn kan drive dig til vanvid."

Spears skrev i 2013 en to årig-kontrakt med Planet Hollywood, der huser hendes koncertrække "Piece Of Me". I skrivende stund er de ved at forhandle en ny to årig-kontrakt, der skal fortsætte til 2017. Hvis kontrakten bliver underskrevet, bliver det kun vanskeligere, at finde tid til indspilningen af et nyt album. "Lige nu koncentrerer vi os kun om løbende at udgive nogle få gode singler," udtaler hendes manager, Larry Rudolph. "Vi taler egentlig ikke seriøst om at indspille et nyt album endnu. Plader er bare ikke lige så vigtige i den digitale tidsalder, som de plejede at være. Britney vil udgive en på et tidspunkt, men ikke lige nu."

Du kan fordrive ventetiden med nummeret "Work Bitch", og måske tilslutte dig sangens budskab, her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA