x

Eminem udgiver vinyl-bokssæt

Eminem udgiver vinyl-bokssæt

Eminem har samlet alle plader, han har udgivet siden albummet "The Slim Shady" fra 1999. Vinylboksen findes kun i begrænset oplag og har fået den indlysende titel "The Vinyl LPs". Vinyl-bokssættet, der tæller ti album, er prydet med et billede af Eminems ansigt, der er delvist dækket af en hockeymaske, og indeholder blandt andet soundtracket fra "8 Mile" og hans Greatest Hits-album "Curtain Call".

Samlingen udkommer officielt den 24. marts, men er allerede nu tilgængelig på rapperens hjemmeside. Vinylerne koster omkring 1588 kroner, og der er i skrivende stund stadig 350 eksemplarer tilbage. Hans debutalbum "Infinite" fra 1996 er ikke at finde i boksen, da den kun indeholder plader, der er udgivet på store pladeselskaber.

I den nyligt offentliggjorte dokumentar "Not Afraid: The Shady Records Story" fortæller Eminem om vejen til sit kommercielle gennembrud, og filmen byder derudover på udtalelser fra Dr. Dre, der signede Eminem og 50 Cent, som Eminem senere signede. Lidt ord fra hver del af fødekæden. 

Du kan musikvideoen til "The Real Slim Shady" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA