x

Nyt album fra Linkin Park til maj

Nyt album fra Linkin Park til maj

Efter hele 14 måneder i studiet er Linkin Park nu klar med deres nye album, der får titlen "Minutes to Midnight" og udsendes den 15. maj.

Mike Shinoda fra gruppen har tidligere afsløret, at bandets fans skal forvente noget lidt andet, end de er vant til. Sidste år sagde han:

"Først og fremmest ønsker vi at lave noget, der er knivskarpt og anderledes. Jeg føler, at vi gjorde, hvad vi havde lyst til på "Hybrid Theory" og "Meteora" og nu er det tid til at tænke ud af boksen og prøve noget nyt og udfordrende."

Det er allestedsnærværende producer Rick Rubin (RHCP, System Of A Down, Johnny Cash, Justin m.fl.), der sammen med Shinonda har produceret.

Rubin har i processen introduceret Linkin Park til plader med Pink Floyd, Elton John, King Crimson og Emerson, Lake & Palmer som mulige referencer for de følelser, det nye album skal indeholde. Samarbejdet med Rubin beskriver Shinonda således:

"Det, jeg elsker ved Rick, er, at han er uforudsigelig. Han kan lytte til en sang og så komme op med en idé, der virker til at være helt tilfældig, men viser sig at give fuldstændig mening."

Første single "What I've Done" forventes at ramme os i starten af april. Til maj tager bandet på turné i USA, formentlig sammen med Roskilde-bandet My Chemical Romance, inden de den 24. maj giver koncert på dansk jord, i Forum, sammen med 30 Seconds to Mars.

Linkin Park


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA