x

Nyt YouTube-fænomen får musikaftale

Nyt YouTube-fænomen får musikaftale

YouTube beviser igen sit værd som det foretrukne udstillingsvindue for kommende musikstjerner. Denne gang er det dog ikke engelsk post-punkrock á la Arctic Monkeys, der skaber interesse, men en ung hollandsk sangerinde.

Sangskriver Billy Mann, der har skrevet hits til bl.a. Pink og Jessica Simpson, rejste for nylig til den hollandske by Oosterbeek, for at skrive kontrakt med den kun 18-årige Esmee Denters. Ved hjælp af YouTube og et gammelt webcam har hun optaget karaoke-videoer og egne numre, der i alt er blevet streamet mere end 8 mio. gange.

Nu har hun været i studiet i USA med Kelly Rowland fra Destiny's Child, og på det seneste Billboard Magazine deler hun forside med selveste Timbaland. Derfor står de store selskaber i øjeblikket i kø for at sikre hendes underskrift på en kontrakt. Denters og Man har dog muligvis andre planer:

"Det kan godt være, vi beslutter os for ikke at skrive under med et selskab. Jeg har allerede opnået så meget på egen hånd, og vi vil gerne se, hvad jeg videre kan opnå ad den vej", siger det unge stjernefrø således.

Esmee Denters på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA