x

Korn spiller Daddy for første gang i 20 år

Korn spiller Daddy for første gang i 20 år

Det har taget to årtier, men nu har Korn igen optrådt foran et publikum med nummeret "Daddy". Sangen blev spillet ved Korns første koncert på deres 20 års jubilæums-tour den 13. marts på Las Vegas' Brooklyn Bowl i USA. 

Sangen fortæller om forsanger Jonathan Davis' oplevelse af at blive seksuelt misbrugt som barn. Mange har på grund af sangtitlen og -teksten troet, at det drejede sig om Davis' far, men Korns forsanger har selv udtalt flere gange, at det drejede sig om en kvindelig bekendt af familien, men at hans forældre ikke troede på ham, da han fortalte det.

Indspilningen fra Korns debutalbum slutter af med fire minutter, hvor forsangeren græder. Sangeren har siden fortalt musikmagasinet Rolling Stone, at han ikke vidste, produceren Ross Robinson stadig optog: "Det var bare et særligt øjeblik, som jeg ikke anede blev optaget, fordi Ross er en lort og lod det forbandede bånd køre."

Som en del af deres tour spiller Korn hele deres første album "Korn" live, hvilket også inkluderer "Shoots and Ladders", som ikke er blevet spillet live siden 1997, og altså også nummeret "Daddy". Om det siger Davis til Rolling Stone: "Jeg vil spille "Daddy", men den sang er ikke længere aktuel for mig. Den vil ikke påvirke mig, som den gjorde dengang. Der var misbrug, jeg håndterede det, og personen, der misbrugte mig, er død nu. Karma tog dem [griner]. Og, ved I hvad, jeg har begravet det. Jeg vil bare spille sangen for de mennesker, som har brug for den."

Korn kommer også til Europa på turnéen, der dog går uden om Danmark. Se alle tourdatoer her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA