x

Liam Gallagher holder det i familien

Liam Gallagher holder det i familien

Den tidligere Oasis-frontmand, Liam Gallagher, har for nylig lagt et selfie op på Twitter, hvor han kysser et Noel Gallagher's High Flying Birds-backstagepas og skriver samtidig: "Holder det i familien... LG x"  

Noel Gallagher's High Flying Birds er storebroren Noel Gallaghers band, og der spekuleres derfor i, om brødrene er blevet gode venner igen.

Gallagher-brødrene har ellers ikke været på talefod siden 2009, da Liam Gallagher grundet betændelse i strubehovedet valgte at aflyse en Oasis-koncert i sidste øjeblik. Efterfølgende var der spændinger mellem brødrene, og få dage senere blev bandet opløst. Noel Gallagher valgte at gå solo med projektet Noel Gallagher's High Flying Birds, og resten af Oasis med Liam Gallagher fortsatte i bandet Beady Eye, der blev opløst sidst i 2014.

Tidligere i marts udtalte Noel Gallagher ellers til GAFFA's skribent Henrik Tuxen: "Jeg har ikke set Liam i noget tid, og når jeg endelig gør, er der kun fornærmelser, så det giver ikke rigtig mening."

Det kommer derfor som en overraskelse, at lillebror Liam skulle have tilgivet sin storebror, men ikke desto mindre er billedet blevet retweetet over 14.000 gange og har ligeledes fået Oasis fans verden over til at tigge om en Oasis-reunion.       


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA