x

Madonna beskylder BBC for aldersdiskrimination

Madonna beskylder BBC for aldersdiskrimination

Den 56-årige Madonna beskylder nu BBC Radio 1 for aldersdiskrimination, efter at radiokanalen har nægtet at spille sangerindens nye single "Living for Love" for lytterne.

Madonna fortæller, at hun har "arbejdet med forbedringer med både menneskerettigheder og homoseksuelles rettigheder, men aldersdiskrimination er stadig et tabubelagt område, der ikke bliver talt om eller gjort noget ved."

BBC forsvarer sig dog mod Madonnas anklager og afviser, at fravælgelsen af sangerindens nye single "Living for Love" har noget at gøre med hendes alder.

"BBC Trust har bedt os om at gå efter et yngre publikum. Vi må koncentrere os om de 15-30-årige. Vi er nødt til at bringe vores gennemsnitsalder ned. Det er noget vi er meget bevidste om", forklarer BBC. "Flertallet af de mennesker, som kan lide Madonnas musik, er over 30, og ærlig talt er vi kommet videre fra Madonna."

Madonnas single "Living for Love" er dog at finde på BBC Radio 2's playliste, som da også henvender sig til det "ældre publikum".

"Aldersdiskrimination er stadig et område, der ikke er taget højde for. Men det er dog kun kvinder, der udsættes for aldersdiskrimination. Ingen mænd. Så i den henseende lever vi stadig i et meget sexistisk samfund," fortæller Madonna til Rolling Stone.

Madonna er, ud over at være forgænger for menneskerettigheder, også kendt for sine spektakulære og til tider grænseoverskridende optrædener og musikvideoer. Se sangerinden Madonnas 15 vildeste musikvideoer her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA