x

KarriereKanonen afslører 11 kunstnere – den 12. vælger du!

KarriereKanonen afslører 11 kunstnere – den 12. vælger du!

På billedet ses Sonja Hald, en af sidste års vindere, som i dag udgiver deres debutalbum, "Vækstplanen".

I dag har Kanonkongen løftet sløret for 11 kunstnere, der går videre i talentforløbet, og som skal spille på Spot til maj, mens den 12. bestemmes af dig.

Der er blevet diskuteret igennem flere timer, og nu er den komplette liste over de 11 kunstnere endelig blevet offentligjort, og det er et bredt felt, som kommer til at sætte sit aftryk på årets Spot Festival. Mange genrer er repræsenteret i årets talentmasse: elektronisk, rap, pop og rock, siger Nicholas Kawamura, som er vært på P3 og som også er et af jurymedlemerne.

"Det er et blandet felt rent genremæssigt. Vi har meget god rap, og så er der flere kvindelige kunstnere med, end vi har haft i de sidste to år."

De udvalgte er: Klub 27Paper CranesNick Sway,KatinkaOptagetWe Are The Way For The Cosmos To Know ItselfBye BaratFauneaZanno OtisBeats to Blanca og Vampire Blow.

På baggrund af en stor stigning af indsendte numre til juryen, hvor 1102 kunstnere har stået for produktionen af sammenlagt 2970 numre, har juryen haft svært ved at vælge, hvem som skal spille på festivalen, og derfor er valget nu op til dig for at afgøre, hvem som får den sidste plads.

Juryen har udvalgt fem navne, som er nomieret til den sidste plads, og du kan stemme frem til på fredag klokken 12:00.

Afstemningen foregår på denne side: http://www.dr.dk/musik/karrierekanonen/#!/Article/sadan-stemmer-du

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA