x

Hør ny single fra Johnny Madsen

Hør ny single fra Johnny Madsen

Det er ved at være et rigtig godt stykke tid siden, at der har været nye Johnny Madsen-sange at høre. Nu har den vestjyske veteran bogstavelig talt "Godt Nyt" med sin nye single af samme navn, som også er forløber til et album med udgivelse senere i år. Johnny Madsen tilbragte nogle måneder i Malaga i Spanien forrige vinter, og det kom der et væld af nye sange ud af. Blandt andet tre skæringer, som blev luftet på sidste års trio-turné, og nu meldes altså første single klar.

Ret sent i processen fandt Madsen ud af, at sangen skulle være en duet. Valget faldt på forsanger for Magtens Korridorer, Johan Olsen, som er gæstesolist på "Godt Nyt", der er indspillet i Lundgaard Studierne i Vejen med Cheif 1 ved knapperne. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Johnny Madsen, da han ferierer i Spanien, men GAFFA fangede hovedpersonens mangeårige sidemakker, Knud Møller, som fortæller om singlen:

""Godt Nyt" er en af mange skide gode sange fra det kommende album, og det har været en fornøjelse at indspille dem. Det er meget en bandplade med blandingen af nogle ballader og noget rigtig rock'n'roll, hvor spilleglæden er tydelig. Man kan høre, at vi virkelig har haft det hyggeligt i studiet. Johan og Johnny komplementerer hinanden rigtig godt, og de har forståelse for hinandens energi. Det er blevet meget organisk, for de synger med samme intensitet."

Hverken albumtitel eller udgivelsesdato er endnu bestemt, men sikkert er det, at Madsen og band er at finde ud i det danske sommerland. Tjek den foreløbige turplan på http://johnnymadsen.com/tour.html og hør "Godt Nyt" via nedenstående links:

Spotify

iTunes

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA