x

Se Run the Jewels blive angrebet på scenen

Se Run the Jewels blive angrebet på scenen

Den amerikanske hiphop-duo Run the Jewels fik sig i går en ubehagelig overraskelse: Under en koncert i The Spotify House på den årlige film og musik-konference  SXSW i Austin, Texas, blev begge gruppens medlemmer forulempet af en hidsig publikummer. Manden spankulerede i roligt tempo op på scenen, hvor duoen var opslugt af deres performance, og begyndte først at lange ud efter den ellers robuste rapper Killer Mike, som nemt havde kunnet tage ham i en tvekamp. Heldigvis spottede sikkerhedspersonalet hurtigt den hidsige "fan" og fik ham bugseret af scenen.

Om attentatet på rapperne var planlagt, eller om manden bare havde en usædvanligt dårlig dag, er uvist, men nede af scenen gik han nu løs på publikum, som hurtigt istemte en kollektiv mobning: "Fuck boy  - fuck boy", sang de, til manden var blevet udvist. "Din mor skulle skamme sig over at have født dig", råbte Killer Mike, og hans partner El-P skrev senere, mere diplomatisk, på Twitter: "Tak til alle som så os rocke The Spotify House! Undskyld for den korte afbrydelse."

Run the Jewels er ellers i forvejen kendt for deres energiske liveoptrædener og fik da også af GAFFA.dk nogle pæne ord med på vejen ved forrige års koncert i Lille Vega. Gruppen gav også koncert i Pumpehuset i december og kan opleves på årets Roskilde Festival.

Se hændelsen nedenfor.

 

Don't fuck with @RUNTHEJEWELS #ForRealTho #TheSpotifyHouse #SXSW #WeLive #SpotifyHouse

En video slået op af djfreeverse (@djfreeverse) den


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA