x

Fanside træt af at vente på Guns N’Roses

Fanside træt af at vente på Guns N’Roses

Endnu engang er albummet, der efterhånden har verdensrekord i at blive udskudt flest gange, Guns N'Roses' "Chinese Democracy", blevet forsinket.

Nu er ventetiden blevet for meget for den italienske fanside GNRonline.it, der er så træt af de konstante skuffelser, at de har valgt at lukke siden ned, med en erklæring, hvori der bl.a. står:

"Vi beklager at måtte meddelele, at i relation til den protest, vi startede 7. december 2006, vil vores Guns-fansite og forum GNRonline.it og GNRonline.org blive lukket ned. Den uendelige saga omkring "Chinese Democracy", manglen på respekt, åbenhed og loyalitet er nogle af årsagerne, der har resulteret i denne smertefulde beslutning."

GNRonline.it håber på at genåbne, når, eller hvis "Chinese Democracy" udkommer, men indtil da vil siden være lukket.

De seneste meldinger går på, at Guns N'Roses nu er færdige med at indspille, og er i gang med at mikse albummet. Albummet var senest sat til udgivelse 6. marts, men er altså igen, igen blevet udskudt på ubestemt tid.

"Chinese Democracy" har nu været undervejs i 10 år, og de samlede omkostninger til albummet beløber sig efterhånden til 13 mio. dollars.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA