x

Største festivalfiasko nogensinde?

Største festivalfiasko nogensinde?

Medievirksomheden Fairfax' nye festival Spectrum Now Festival i Sydney har fået en hård start. Den australske avis Mumbrella fortæller, at det første event under festivalen – gratisfestivalen Spectrum Playground – som blev afholdt i Sydneys Domain sidste weekend havde et rigtigt lavt publikumstal. Sydneys Domain er en stor plads med kapacitet til op mod 100.000 personer. Men så mange mennesker dukkede ikke op – langtfra.

Mumbrella vurderer, at mindre end 300 personer deltog i festivalen i søndags, mens Fairfax selv påstår, at mere end 9000 personer var med på Spectrum Playground i weekenden. Fairfax forklarer dog ikke, hvordan de er nået frem til det tal.

ANZ, som har arrangeret eventet, har erkendt, at antallet af publikummer var "mindre end de havde forventet." De tror, at udeblivelsen skyldes det dårlige vejr.

En talsperson fra Fairfax hævdede, at festivalen havde fået et "stort publikum og endnu bedre feedback, til trods for at vejret havde holdt nogle personer væk." Det ser nu ikke helt sådan ud, hvis man kigger nedenfor.

Weekendens optrædener bestod blandt andre af Lurch & Chief, Sampology, Ngaiire og Spookyland.

Den gratis festival fortsætter hele ugen og næste weekend med optrædener fra Left, Caitlin Park, Deep Sea Arcade, Cash Savage. Hvis vejret bliver bedre, får disse bands måske et lidt større publikum.

Hele Spectrum New Festival begyndte forrige onsdag og fortsætter frem til den 29. marts. 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA